ptmitourism.com » Екскурзии» Самолетни екскурзии» Япония

Япония

  • ОБИКОЛКА НА ЯПОНИЯ

    ОБИКОЛКА НА ЯПОНИЯ – цъфтежа на вишните и мистиката на самураите Маршрут: ТОКИО – НИКО – КАМАКУРА – ПЛАНИНАТА ФУДЖИ – ТАКАЯМА – ШИРАКАВА-ГО – КИОТО – НАРА - ОСАКА 10.04 – 19.04.2018 8 нощувки, 10 дни Цена с всички такси: 3170 евро

    € 3,170.00